3 KARTOS šiltinimo technologijos.

Ši sandari III-ios kartos šiltinimo technologija naudojama įvairiose sferose: statyboje (visoms įvairių pastatų konstrukcijoms šiltinti), buitinei ir pramoninei technikai (šaldytuvams, katilams, šildytuvams), autotransportui (automobilinių šaldytuvų gamybai), maisto ir chemijos pramonėje (įvairioms talpykloms izoliuoti), vamzdynų izoliacijai ir t. t. Naudojant šią šiltinimo technologiją, pasiekiama maksimalaus šiltinimo efektyvumo, izoliacinės medžiagos sluoksnis būna nestoras. Reikėtų daugiau kaip 2 kartus storesnio sluoksnio kitų (nepoliuretaninių) termoizoliacinių medžiagų tokiai pačiai šiluminei varžai gauti, o tokio sandarumo kaip kad šiltinant GAMA PUR putomis vis tiek nebūtų pasiekta. Efektyviam patalpų šildymui rekomenduojama sienas ir grindis apšiltinti 10 cm, o lubas ar stogą – 15 cm GAMA PUR putų sluoksniu.