TECHNINIAI GAMA PUR PUTŲ DUOMENYS

TECHNINIAI GAMA PUR1 putų DUOMENYS

GAMA PUR 1 putos yra elastingos, minkštos poliuretaninės putos, skirtos atviroms ir uždaroms konstrukcijoms šiltinti. GAMA PUR 1 putos tinka įvairios paskirties pastatų sienų, grindų, lubų bei perdangų oro tarpams užpildyti, sienoms, luboms, pastogėms iš vidaus ar iš lauko pusės, vamzdynams ir talpykloms šiltinti.

Techniniai duomenys

1 kubiniam metrui GAMA PUR 1 putų pagaminti sunaudojama 10 kg skystų medžiagų.

GAMA PUR 2 putos

GAMA PUR 2 putos yra elastingos, kietos, mechaninėms apkrovoms atsparios poliuretaninės putos, skirtos tik atviroms įvairios paskirties konstrukcijoms šiltinti, t. y. sienoms iš vidaus ar išorės, stogams, pastogėms (prieš uždedant apdailą), palėpėms, grindims (prieš klojant dangą ar betonuojant), vamzdynams, rezervuarams,vandens  boileriams, krovininių automobilių kuzavams, laivams. Šios putos gali būti pučiamos tiesiogiai ant izoliacinės (vėjo izoliacijos, difuzinės) plėvelės. GAMA PUR 2 putų šiluminė varža yra didesnė už GAMA PUR 1 putų šiluminę varžą, nes GAMA PUR 2 yra tankesnės.

Techniniai duomenys

1 kubiniam metrui GAMA PUR 2 putų pagaminti yra sunaudojama 30 kg skystų medžiagų.