GAMA PUR

Grindų šiltinimas

gama pur putos

GRINDŲ ŠILTINIMAS

Grindų šiltinimas poliuretano putomis gali būti atliekamas prieš betonavimą (naudojant GAMA PUR 2 putas) ir jau įrengus grindis (naudojant GAMA PUR 1 putas), išgaunant vientisą, sandarų, tvirtą putų sluoksnį. GAMA PUR poliuretano putos pasižymi aukštais kokybiniais rodikliais, puikia šilumos ir garso izoliacija, atsparumu aplinkos veiksniams ir ilgaamžiškumu. Tai greitas grindų šiltinimo būdas, nurungiantis bet kurias kitas nepoliuretanines šiltinimo medžiagas. Atliktiems darbams suteikiama ilgametė kokybės garantija.

Grindų šiltinimas GAMA PUR 2 putomis prieš betonuojant. GAMA PUR 2 putos norimu storiu pučiamos tiesiogiai ant suplūkto smėlio, žvyro (prieš betonuojant). Pagrindas gali būti ne visai lygus, duobėtas, be izoliacinės plėvelės. Ant pagrindo išvedžioti pastato elektros instaliacijos laidai, vandentiekio, kanalizacijos, šildymo vamzdynai idealiai apipučiami GAMA PUR 2 putomis. Taip susidaro vientisas, sandarus, gniuždymui atsparus GAMA PUR 2 putų sluoksnis, ant kurio vėliau liejamas betonas.

Įrengtų grindų šiltinimas GAMA PUR 1 putomis. Jeigu grindys jau įrengtos, GAMA PUR 1 putų yra pripučiama po grindimis (į oro tarpą tarp grindų dangos ir grunto ar gelžbetoninio perdangos). Visų pirma, grindų dangoje kas 60 cm kiekviename tarpubalkyje išgręžiamos 10 mm angos. Per jas į oro tarpą nuosekliai įpučiama GAMA PUR 1 putų. Po to skylutės yra užtaisomos mediniais kaiščiais.

Klauskite EKSPERTŲ - konsultacija NEMOKAMA!